Platte daken

Platte daken

Platte daken zijn onze hoofd specialiteit en hebben voor ons geen enkel geheim.

Wij als dak experten noemen het platdak ook wel de 5de gevel, deze is ons inzien één van de belangrijkste factoren van uw gebouw.
Het gaat tenslotte over het opvangen, buiten houden en afvoeren van hemelwater, of over het afremmen van koude of warmteverlies doorheen de dakplaat.

Voor elke vraag omtrent uw platdak hebben wij voor U de juiste oplossing. Of het nu gaat over herstellingen, volledige renovatie van uw dak, het juiste dakconcept voor uw nieuwbouw, het perfect isoleren of uitbreiden van uw bestaande dak.Noem maar op, voor ons is het dagelijkse kost die zacht verteerd en smaakt naar nog.

Voor alle toepassingen die wij hanteren genieten de door ons gebruikte isolatie en waterdichtingmaterialen allen een Europese CE keur en Belgische ATG/ Butgb keur waardoor deze zijn gecatalogeerd als kwalitatieve professionele materialen met fabrieksgarantie.Tevens lopen al onze toepassingen synkroon met de voorschriften van het W.T.C.B. (Wetenschappelijk Technisch Centrum Bouw) en verwerken wij de materialen volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Contacteer ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.