Dak-expertise en vakkennis

De voorgeschiedenis van onze zaakvoerder, Ben Bogaert.

Dak-expertise en vakkennis bevestigd door een meer dan 30 jaar bijzondere carrière.
Een korte terugblik.

Als men in de professionele dakwereld de naam Ben Bogaert uitspreekt gaan er bij vele dakdekkers, architecten, bouwheren, syndicus-sen en patrimoniumeigenaars een lichtje branden.Ben Bogaert is sinds eind jaren ’80 professioneel actief in de wereld van de daken.

Hij werkte als technisch medewerker voor één van de Belgisch grootste fabrikanten van dakmaterialen.
Zo zat hij in de vroege jaren ’90 reeds mee aan de tekentafel bij het ontwerpen van verbeterde dakmaterialen en correcte dak concepten met al hun daarbij horende details.

In opvolging en nazorg van de opleidingen die hij gaf voerde hij ook regelmatig controles en dakinspecties uit. Zo kon hij zien of zijn opleidingen resultaten had opgebracht, en zo niet kon bijsturen waar nodig.

Hij deed dit met volle overgave gedurende vele jaren, en dit zelfs wereldwijd.

Zo begeleide hij verschillende projecten in gans Europa en zuid/oost Azië. ( zie foto’s onderaan)
Op Belgisch grondgebied konden architecten op hem beroep doen bij het bepalen en kiezen van het juiste dakconcept voor hun bouwontwerp.

Na het grondig testen en in de praktijk verwerken van nieuwe producten voor het dak, ontwierp hij mede de voorschriften en richtlijnen tot juiste plaatsingsmethodes.

In 1994 behaalde hij de nodige diploma’s en werd dak-instructeur/dak-expert.

Gepassioneerd gaf hij aan de dakdekkers scholingen in een specifiek ontwikkeld opleidingscenter, alsook ter plaatse op het dak. Op deze manier maakte hij van hen goede dakdekkers die perfect uitgevoerde daken afleverde, daar was het hem trouwens om te doen.

Na verloop van vele jaren (2015) en door zijn gedrevenheid werden de wegen van Ben Bogaert en de toenmalige fabrikant gescheiden.

In Brussel behaalde hij het befaamde diploma ‘Dakdekkers en Waterdichtingsactiviteiten.

Daarna behaalde hij toen nog het nodige ‘bedrijfsbeheer’.

Waarna zijn bedrijf Bogaert Dakservice boven het doopfond werd gehouden welke momenteel gekend staat als de juiste partner voor uw dak.

Met andere woorden, op vandaag staat Ben Bogaert nog steeds met zijn dak-expertise en vakkennis tot uwer beschikking en stuurt hij zijn team aan tot het uitvoeren van perfecte daken voorzien van het juiste concept en plaatsing.

Ondertussen werd er naar de toekomst gekeken en is de volgende generatie ingetreden, Dave Bogaert (zijn zoon) vervoegde het bedrijf en staat dagelijks mede op het dak met het oog om later de verderzetting van het bedrijf te garanderen.

Contacteer ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.