Dakinspectie

Dakonderhoud

Is mijn dak wel in orde?

Slecht onderhoud van daken kan leiden tot grote problemen.Vocht en lekkages blijven niet zonder gevolgen.Daarom is voorkomen beter dan genezen.

Laat uw dak op regelmatige basis (minimum jaarlijks) controleren.Het lijdt geen twijfel dat het waterdichtingsconcept van de meeste daken goed doordacht is.

Alle aansluitingen zijn perfect voorzien. Elk detail is met precisie uitgevoerd. En toch.Het dak is de meest kritieke gevel van uw gebouw. De zorg voor die 5de  gevel wordt vaak uit het oog verloren.

Regelmatige controle en onderhoud van uw wagen, verwarmingstoestellen, mooi interieurafwerking enz. springen in het oog, en zijn normaal. Maar het dak? Daar wordt niet aan gedacht.

Bovendien maakt nog een extra element regelmatige controles en onderhoud van uw dak tot een echte noodzaak. Uw dak kan misschien mogelijkheid bieden tot extra leefruimte (dakterras), of het biedt kansen om energie te besparen (ruimte voor zonnepanelen). Een positieve evolutie, maar door het gebruik van het dak ondervindt het wel een hogere belasting.

Een dak goed verzorgen is uw en onze plicht.

  • Hebt u een nieuw dak in gebruik genomen?
  • Hebt u een bestaand dak laten renoveren?
  • Hebt U een bestaand dak met aanzienlijke ouderdom?
  • Hebt u een huis op het oog of wil u het uwe verkopen?
[ Bogaert Dakservice helpt U uw dak in topvorm te houden d.m.v. dakinspectie/dakonderhoud]

Dakinspectie in 4 stappen, Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Maak uw afspraak

Voor slechts 150 Euro (excl btw.) komt Bogaert Dakservice ter plaatse om uw dak te onderwerpen aan een complete dakinspectie. Tijdens deze inspectie wordt door het oog van onze dakspecialist de waterdichting en alle dakdetails nauwkeurig gecontroleerd en nagekeken.

2. Verslaggeving

Enkele dagen na het inspectiebezoek ontvangt u een gedocumenteerd verslag met foto’s en opgave van onze vaststellingen Zijn een onderhoudsbeurt (klein of groot) en/of herstellingswerken noodzakelijk om de waterdichtheid van uw dak te garanderen, dan leest U dit in het verslag en vindt U een vrijblijvende offerte voor het uit te voeren van het voorziene onderhoud en/of de nodige herstellingen.

3. Uitvoering

Na uw goedkeuring van deze offerte worden de voorziene werken ingepland en vervolgens uitgevoerd door onze medewerkers Zij kennen de materialen en beheersen de verwerking zodat u zeker bent van een correcte herstelling of een grondige onderhoudsbeurt, waarna uw dak terug in een goede gezondheid verkeerd. Zo voorkomt u onaangename financiële verrassingen en houd U uw dak in optimale conditie.

4. Betaling

De factuur van 150 Euro (excl btw) voor de dakinspectie wordt U aangeboden wanneer U deze heeft bevestigd. Na betaling van deze factuur wordt de dakinspectie ingepland en uitgevoerd. De factuur voor de offertewerken die in U na het verlag toezegt, wordt U aangeboden na de werken. Bij deze factuur recupereert U het bedrag van 150 Euro van de dakinspectie, dit wil zeggen dat het bedrag van de vooraf gegane dakinspectie wordt afgetrokken van de offerteprijs van de uitgevoerde onderhouds- of herstellingswerken.

Contacteer ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.